Mafya Köpek isimleri

Mafya Köpek isimleri

Eski tarz mafyaların, Godfather filmlerinin veya Soprano'nun hayranıysanız, tüylü dostunuza bu kötü adamlardan birinin adını vermek isteyebilirsiniz. 

Tarihin en büyük Mafyaları ve onların kohortları ( belli bir ortak özelliği olan kişiler) söz konusu olduğunda, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok kurgusal ve kurgusal olmayan isim var. 

Kuşkusuz, böyle sıradan olmayan bir köpek ismi seçerseniz, pek çok insan size bu alışılmadık ismi nasıl bulduğunuzu soracaktır.

Pop Kültüründe Mafya Köpek İsimleri Mafya Adıyla Öne Çıkan Ünlü  "serseri Bum" özünde bir kanun kaçağıydı. O, zekasıyla hayatta kalan ve asla kimseye ait olmayan orta boylu evsiz bir köpekti. 

Bum hayatını San Diego sokaklarında geçirdi ve ünlü oldu. Yöresel restoranlardan yiyecek dilenir ve toplardı, ama onun benzersiz bir asaleti vardı, bu yüzden restoran sahiplerinin neredeyse tümü bu evsiz köpeğe aşık oldu ve ona lezzetli yiyecekler vermeye başladı. 

Bum o kadar ünlü oldu ki, Birçok restoran, Bum'un işyerlerinde yemek yediğini ilan eden tabelalar koymaya başladı. 

                                            serseri bum



Biraz asi olan Bum, bir keresinde şehrin tren raylarında başka bir köpekle kavga etmişti. Tam o sırada İki köpeğe de tren çarptı. 

Bum raylardan düşerek kurtuldu, ama kuyruğunun büyük bir bölümünü ve ön patisinin bir kısmını kaybetti. Diğer köpek trenin altında telef oldu. Bum yaralarına rağmen serbest dolaşan sokak yaşam tarzını sürdürdü.  Bum özgür ruhlu bir köpekti. 




Bum, Ön patisini kaybettikten birkaç yıl sonra bir at tarafından tepildi ve bu güçlü darbe Bum'un arka ayağını parçaladı. Bununla birlikte  köpek bir süre tedavi gördü ve kısa süre sonra iyileşti. 

San Diego'daki herkes Bum'u biliyordu ve seviyordu. Belediye bir köpek ruhsatlandırma yasası başlatıldığında, Bum'un bu yasadan muaf olduğundan emin olmak istiyorlardı. 

Zaman geçtikçe, Bum artritten(Artrit, eklemlerde kızarıklık ve şişlik (iltihaplanma) muzdarip olmaya başladı ve artık şehir turlarını yapamaz hale geldi. Daha sonra yöre halkı Bum'un rahat bir şekilde emekli olabilmesi için İlçe Hastanesinin Bum'u almasını sağladılar. Bum ölmeden önce hastanede birkaç ay geçirdi. Kasabanın çocukları köpeğin cenazesi için bir kampanya başlattı. 

Bum'un nereye gömüldüğü tam olarak bilinmiyor, ancak onun hatırasını ölümsüzleştirmek için Gaslamp Bölgesi'ndeki bir cep parkına köpek heykeli dikildi.  


Birçoğu Bum'u asi bir isyancı, bir kanun kaçağı ve hatta belki de şehrin etrafındaki bir Mafya olarak görüyordu. 



Kurallara uymayan ve çoğu zaman birkaç yasayı da çiğneyen bir köpekti. Ancak, yerel halkın kalbini kazanmayı başarmıştı.


Köpeğinizin mamasını, köpeğinizin tasmasını, köpeğinizin evini, köpeğinizin yemek kaplarını kısaca köpeğinizin ihtiyaçlarını aldıysanız ve köpeğinizin yasal kimliğini çıkararak tüm aşılarını yaptırdıysanız, artık değerli dostunuza isim koymaya hazırsınız demektir.

 Erkek Mafya Köpek İsimleri 

1. Canavar: Badass mafyasını tanımlamak için bundan daha uygun bir isim bulamazsınız. Herkes köpeğine canavar demek ister.

2. Bugsy: Popüler mafya filmi 'Bugsy Malone'dan, boyutlarından daha sağlam olduğunu düşünen bir köpek yavrusu için mükemmel!

3. Capone: Al Capone, Chicago mafyasının patronuydu ve buna iyi bir örnek.

4. Sezar: ünlü Julius Caesar'dan türetilmiştir, en sert köpek için bile büyük bir isim.

5. Colombo : "Sri Lanka şehrinden" türetilmiştir.

6. Dizel : bir "sert köpeğe sert isim", size bir ordu köpeği havası verir.

7. Escapist : bu isim parkta kaçmayı seven, erkek ve dişi köpekler için çalışan bir köpek için mükemmeldir.

8. Gambino : Carlo Gambino ünlü bir suç ailesinin patronuydu ve köpeğiniz için zor bir isim arıyorsanız bu tam size göre.

9. Giorno : ünlü anime serisinden bir JoJo, en popüler "erkek köpek isimlerinden" biri.

10. Hickok: Wild Bill Hickok, "doğruluğu ve kesinliği ile tanınan" ünlü bir silahşördü.

11. Lansky: (Çek kökenli) güçlü bir adam ve yavru köpeğiniz için benzersiz bir kimlik.

12. Moko: "köpeğinize harika bir kişilik kazandırabilecek popüler bir isim".  “Moko” Yeni Zelanda yerlileri Maorilerin avlanmaya çıkmadan önce yüzlerine yaptıkları bir çeşit kamuflajdır. 

13. Panço: kötü şöhretli bir "Amerikan kanun kaçağı" idi. Bu, başka hiçbir şeye benzemeyen bir badas köpeği için bir isim olabilir.

14. Asi : genellikle "dişi köpek" için kullanılır.

15. Rider :"Alman Çoban Köpekleri" için ünlü bir isim.

16. Vito: güçlü bir Ceneviz liderinin adı, köpekler için kısa ve güçlü bir isim.

17. Pegasus : "Uçan At" anlamına gelir ve "kötü köpek isimleri"nde iyi bir bulgu olarak alınabilir.

Beğeneceğiniz diğer mafya köpek isimleri

Kobra

Mike

jull

Vega

Sagat

Bizon

Hades


Tüm Kopek İsimleri

Burası köpeğinize isim bulmanız için harika bir yer.

Bekle, dahası da var!


Yaratıcı Köpek İsimleri

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski